2012-08-05 07:56:08• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma vitatkozó kedvében van

Napi horoszkóp augusztus 5.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Itt a hétvége, próbáljon meg végre kitörni a hétköznapok monotonitásából. Ön is érzi, hogy valamilyen változásra lenne szüksége a munkáját és a magánéletét tekintve. Hogy pontosan hogyan, azt önnek kell kitalálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Felszabadultságra, önfeledtségre számíthat a mai napon, amiben már régen nem volt része. Úgy érzi, mintha sikerült volna visszaforgatnia az idő kerekét, mintha a múlt nyugalma visszatért volna önbe. Folytassa így tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Elismerésre számíthat, méghozzá olyantól, akitől a legkevésbé várta volna. A sok éven át tartó, önzetlen munkálkodását valamilyen téren végre észreveszik, és megjutalmazzák. Megértheti, semmi sem volt hiábavaló.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Észre sem vett valakit, vagy azt hitte, már rég elmúltak a hozzá fűződő érzelmei, vágyai. Ma váratlanul megtapasztalhatja ennek az ellenkezőjét. A vágy olyan kínzó lehet, hogy maga is megijedhet. Úgy látszik, dolguk van egymással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön általában nagytermészetű ember, de ma különösen ingerlékennyé válhat. Fennáll a veszélye annak, hogy elveti a sulykot és túlságosan megbánt valakit, aki pedig fontos önnek. Minden kimondott haragos szó előtt számoljon el ma tízig!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Fáradtan ébred, álmatlanság gyötörte, és ez sajnos az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Ma ne végezzen nehéz fizikai munkát! Ha teheti, délután dőljön le egy kicsit, és próbálja meg bepótolni, amit az éjszaka elmulasztott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma vitatkozós kedvében van, és ez bizony nem tesz jót a családi életének. Ámbár az sem, ha mindent benyel. Nehéz megtalálni a középutat a csendes beletörődés és a hiábavaló veszekedés között. De mégis meg kellene próbálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Csodálatos napra számíthat: ma olyasmiben lehet része, amire régóta áhítozott. A zenei élmények is nagyon vonzzák, talán egy koncert, vagy fesztivál résztvevője lehet. Vagy akár közreműködője is. Ha így van, a siker garantált.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzelmi hullámzásokra számíthat a mai napon. Hol az egekben száll a lelke, a következő pillanatban pedig pokolian nyomorultnak érzi magát. Az igazság valahol középen van. Se a jót, se a rosszat ne értékelje túl!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán tartott a mai naptól, de a végén sokkal jobban sikerülhet, mint azt remélte volna. Nem kellene magát annyira stresszelnie, mert ha minden apróságon felhúzza magát, azzal csak önmagának árt. Kezdi már megtanulni a lemondást!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Voltak már jobb napjai, de azért be kell látnia, hogy most sincs rossz helyzetben. Persze volna min javítania. Kezdhetné mindjárt a háza táján. Nem minden pénzkérdés, van, amit maga is meg tudna csinálni. Rendet rakhatna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kapott egy feladatot, és attól tart, hogy nem lesz majd képes megoldani. Pedig kár magát önbizalomhiánnyal fojtogatnia. Megvan önben a kellő tehetség és rátermettség is. Tegye magát próbára, higgye el, hogy nem fog csalódni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: